Nijmegen
 

 schaatscursussen 0708
     

De ijsbaan gaat weer open!

Na een jaar zonder ijs en dus ook zonder schaatsen, kan er komend seizoen gelukkig weer geschaatst worden in het Triavium. Vanaf 1 oktober gaat het Triavium weer open en starten wij ook meteen met de lessen.

 

 

Onze winter

Schaatsen is voor steeds meer mensen een gezellige sportactiviteit. De techniek is blijvend te verbeteren en stelt je steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Een leerproces dat nooit stopt. Dit seizoen gaan wij onze kennis op de best mogelijke manier aanbieden.

 

De schaatsbeweging is niet elke les wezenlijk anders maar het gaat erom die combinatie van subtiele bewegingen onder de knie te krijgen waardoor je met sprongen vooruit gaat. Daarnaast ben je, hoe dan ook, goed en sportief bezig.

 

Vanaf 1 oktober 2007 gaan we weer van start met onze nieuwe cursussen. Kijk rustig verder op deze site om een indruk te krijgen van alle curussen die we aanbieden voor jong en oud.. 

 

Je kunt je dan onmiddellijk online inschrijven en zien of er nog plaats is op het door jou gewenste tijdstip. Dat kan met je klantnummer en wachtwoord. Ben je je gegevens kwijt dan kun je die via 'Inschrijven' snel opvragen. Voor nieuwe cursisten wijst de weg zich vanzelf.

Heb je nog vragen of wil je specifieke informatie over privé-lessen, kinderfeestjes of bedrijfsactiviteiten, dan kun je ons altijd mailen op nijmegen@duosport.nl

Wij hopen je te zien op het ijs!

 

   NAAR BOVEN PRINT