Assen - schaatscursussen 0708 -
 DeSmelt

 schaatsen volwassenen
 schaatsen met Chris Witty
 privé-les schaatsen
 jeugdschaatsen
 vakantie intensiefcursus
 bedrijfsschaatsen

Schaatscursussen 2007-2008

OOK NA DE KERST STARTEN WE MET NIEUWE SCHAATCURSUSSEN VOOR JONG EN OUD

Wil je dat ene stapje verder op schaatsgebied? Of juist een opstapje om die oer-hollandse wintersport ook onder de knie te krijgen?

Wij bieden je ook komende winter weer een breed aanbod van schaatscursussen. Of je nu een persoonlijk doel nastreeft, je grenzen wilt verleggen, een kick krijgt van de activiteit, sportieve gezelligheid zoekt, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker wilt leren schaatsen, het kan allemaal gerealiseerd binnen onze cursussen. En.. voor zowel jong als oud zijn er verschillende mogelijkheden.

Tijdens de reguliere cursussen heb je eenmaal per week een uur schaatsles op een vast tijdstip. In de kerstvakantie vervallen de reguliere lessen en bieden we vakantie intensiefcursussen aan.

 

Voor informatie over de verschillende cursussen en de bijbehorende lestijden, cursuskosten en aanvangsdata klik je in de linkerkolom op de gewenste cursus. Je kunt je dan onmiddellijk online inschrijven en zien of er nog plaats is op het door jou gewenste tijdstip.

 

inschrijving 2007-2008

 

Je kunt weer een plekje reserveren voor de curus_na_de_kerst. Door op de verschillende links aan de linkerkant te klikken, kun je zien wat voor schaatslessen we voor jong en oud aanbieden en welke cursus het meest geschikt is voor jou.

Je kunt je inschrijven met je klantnummer en wachtwoord. Ben je een nieuwe klant en heb je nog geen klantnummer, meld je dan aan als 'nieuwe klant'. Ben je je gegevens kwijt dan kun je die via 'Inschrijven' snel opvragen. 

 

Schaatsen huren?

 

Voor huren of kopen van schaatsen kun je terecht bij Skatelife (0592 - 351 403), gevestigd bij de hoofdingang van De Smelt. Zij geven niet alleen vakkundig advies en service, maar hebben ook een uitgebreid assortiment kleding en accessoires.

 

Duosport verkoopt ook dit seizoen de lessen inclusief entree! Duosport-cursisten krijgen een leskaart met daarop een x-aantal knipjes (overeenkomstig met het aantal lessen) welke geldig zijn voor de entree. Zo hoef je dus geen aparte entreekaart meer te kopen maar kun je nog wel gebruik maken van het relatief goedkope tarief. 

 

 


   NAAR BOVEN PRINT