Duofit - individuele groepsfitness -
 

 sport specifiek
 medisch specifiek

Individuele groepsfitness

 

Als er op sporttrainings- (sport specifiek) of op gezondheidsgebied (medisch specifiek) individueel gerichte begeleiding nodig is, dan kan dat tijdens de individuele groepsfitnesscursus.

 

 

Binnen deze cursus ga je met een zo specifiek mogelijke groep (van ca 10 personen) zo individueel mogelijk aan de slag om gericht je doelen te halen. De sport-specifieke cursus zal begeleid worden door een trainer en de medisch-specifieke cursus zal begeleid worden door een fysiotherapeut.

 

Je kunt op elk gewenst tijdstip in deze cursus stappen en je schrijft je steeds in voor blokken van 10 weken. Er wordt een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, afgestemd op de specifieke klachten. Er wordt vervolgens in overleg een trainingstraject uitgestippeld. Het programma zal 100% begeleid worden, daarnaast kun je ook zelf aan de slag als je een regulier abonnement hebt. Tijdens de intake zal in overleg een stappenplan gemaakt worden.

 

Om aan deze specifieke cursus te kunnen meedoen moet je eerst een intake test doen. Deze test is éénmalig en kost je 25,- euro. Maak voor de intake-test telefonisch (020-6922117) een afspraak of kom langs.


   NAAR BOVEN PRINT