Amsterdam - fietsen op muziek -
 

 spinning regulier 3e blok
 spinning extreem 3e blok
 organisatie
 Tips en wat je moet weten

Vrije plekken cursussen

Spinning

We geven ook in de Kerst en Nieuwjaarsweek een Spinning-intensiefcursus

Spinning in de Kerstweek.
We beginnen maandag 24 december en gaan nog twee dagen door op 27 en 28 december. We beginnen om 09.30 uur en de les is om 11.00 uur afgelopen. De prijs voor deze korte maar intensieve cursus is 29,- euro. Gewoon doen!

Spinning in de Nieuwjaarsweek.
We beginnen woensdag 2 januari en gaan nog twee dagen door op 3 en 4 januari. We beginnen om 09.30 uur en de les is om 11.00 uur afgelopen. De prijs voor deze korte maar intensieve cursus is 29,- euro. Een goed begin van het nieuwe jaar!
via de link vrije plaatsen kun je je inschrijven.

Spinning is fietsen op muziek. Hoewel het een groepsactiviteit is, is het de bedoeling dat elk individu traint met zijn/haar eigen mogelijkheden op zijn/haar eigen niveau. Gestimuleerd door muziek en gemotiveerd door de instructeur ga je 50 minuten actief en gezond aan de slag.

We hebben 2 jaar het outdoorspinning aangeboden onder een tentdak en dat is ons goed bevallen. Na de verbouwing hebben we afgelopen jaar deze trend doorgezet in ons nieuwe gebouw. In onze moderne tent kan er op alle 8 vlakken een grote schuifdeur geopend worden. Je zit dus zeker niet in de bedompte omgeving van een fitnesszaal maar je fietst in de frisse buitenlucht. De lessen kunnen gegeven worden vanuit een bepaalde thematiek afhankelijk van de groep en de instructeur. Wij zullen dit duidelijk kenbaar maken in de spinningtent.

Spinning is een activiteit waarbij verschillende trainingselementen voorhanden zijn: vetverbranding, krachttraining, duurtraining, hersteltraining en intervaltraining. Zo kan het dus een prima conditionele aanvulling zijn op schaatsen.

Omdat er rekening moet worden gehouden met het aantal fietsen gaan wij uit van een vaste groep mensen op een vast tijdstip. Er staan 30 fietsen en een fiets voor de instructeur. 27 fietsen zijn gereserveerd voor de cursisten die zich hebben opgegeven voor de volledige cursus. Er zijn twee fietsen extra voor een inhaler of iemand die het eens wil proberen.


   NAAR BOVEN PRINT