Hoorn - schaatscursussen 0708 -
 

 schaatscursussen volwassenen
 schaatsen met Chris Witty
 jeugdschaatsen
 vakantie intensiefcursus
 privé-les schaatsen

Vrije plekken cursussen

Schaatscursussen 2007-2008

OOK NA DE KERST STARTEN WE WEER MEET EEN NIEUWES SERIE CURSUSSEN

Wil je dat ene stapje verder op schaatsgebied? Of juist een opstapje om die oer-hollandse wintersport ook onder de knie te krijgen?

Wij bieden je ook komende winter weer een breed aanbod van schaatscursussen. Of je nu een persoonlijk doel nastreeft, je grenzen wilt verleggen, een kick krijgt van de activiteit, sportieve gezelligheid zoekt, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker wilt leren schaatsen, het kan allemaal gerealiseerd binnen onze cursussen. En.. voor zowel jong als oud zijn er verschillende mogelijkheden.

Tijdens de reguliere cursussen heb je eenmaal per week een uur schaatsles op een vast tijdstip. In de kerstvakantie vervallen de reguliere lessen en bieden we vakantie intensiefcursussen aan.

Voor informatie over de verschillende cursussen en de bijbehorende lestijden, cursuskosten en aanvangsdata klik je in de linkerkolom op de gewenste cursus. 

Je kunt je inschrijven met je klantnummer en wachtwoord. Ben je een nieuwe klant en heb je nog geen klantnummer, meld je dan aan als 'nieuwe klant'. Ben je je gegevens kwijt dan kun je die via 'Inschrijven' snel opvragen.

Je kunt je ook, kinderfeestjes, privé-lessen en bedrijfsuitjes regelen. Gewoon even bellen 0900-duosport (3867767) of stuur een mailtje naar hoorn@duosport.nl


   NAAR BOVEN PRINT