Eindhoven������������-������������Schaatscursussen 0708 - schaatsen volwassenen
 schaatsen in vliegen

 schaatsen volwassenen
 schaatsen met Chris Witty
 les op ijshockeyschaatsen
 jeugdschaatsen
 ijsdansen volwassenen
 buffelen
 vakantie-intensiefcursus
 priv-les schaatsen

Inschrijven

Legal Notice

Schaatsen volwassenen (noren)

De reguliere cursus is de basis van ons schaatsprogramma. We bieden deze cursus aan op veel publieke openingstijden van het IJssportcentrum. In deze cursus ga je in een groep met n instructeur aan de slag om je schaatstechniek te verbeteren. Naast het verbeteren van de schaatstechniek, streven we er naar om gezond en conditioneel bezig te zijn in een gezellige en ontspannen sfeer.

De eerste les worden de groepen ingedeeld. Dit gebeurt zo veel mogelijk op schaatsvaardigheid en enigszins op snelheid. Uit ondervinding weten wij dat het leerproces het meeste rendement heeft bij groepen die qua schaatsvaardigheid zo gelijkwaardig mogelijk zijn. De groepsgrootte is circa 15 personen.

De cursus na de kerst gaat van start in de week van zondag 6 januari en duurt 10 weken. Indien je meteen inschrijft voor het gehele seizoen (voor en na) kunnen we je een leuke korting bieden. Tijdens de 2-weekse kerstvakantie vervallen de reguliere lessen en geven we vakantie intensiefcursussen.

Als je je online inschrijft kun je onmiddellijk zien of er nog plaats is op het door jou gewenste tijdstip. Tot ziens op het mooie ijs van het IJssportcentrum.

De lessen overdag duren een uur, de lesuren na 20.00 duren 55 minuten in verband met de opening van de kassa om 20.00 uur.

   NAAR BOVEN PRINT