Eindhoven������������-������������Schaatscursussen 0708 - jeugdschaatsen
 Jong geleerd........

 schaatsen volwassenen
 schaatsen met Chris Witty
 les op ijshockeyschaatsen
 jeugdschaatsen
 ijsdansen volwassenen
 buffelen
 vakantie-intensiefcursus
 priv-les schaatsen

Inschrijven

Legal Notice

Schaatscursussen voor de jeugd

Schaatsen is een technisch ingewikkelde beweging die wij voor kinderen aanbieden op een speelse, kindgerichte manier. Uitgangspunt is dat kinderen plezier beleven aan het leren schaatsen

Onze jeugdlessen zijn op de woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdag- en zondagochtend en duren op de 400-meterbaan 1 uur en in de ijshockeyhal 45 minuten. Op de 400-meterbaan geven we les op noren en in de de hal op ijshockey/kunstschaatsen. In de Kerstvakantie bieden we vakantie intensiefcursussen aan.

Kinderen zijn welkom vanaf 5 jaar. Vanaf deze leeftijd kun je kinderen al heel enthousiast maken voor het schaatsen. Ook kunnen ze dan met plezier zelfstandig in een lesgroep functioneren. Wees echter wel reel in je verwachtingspatroon: als kinderen 8 a 9 jaar oud zijn mag je op schaatsgebied motorisch pas echt iets van ze verwachten. Dan kunnen ze de moeilijke schaatstechniek onder de knie krijgen. En vervolgens is schaatsen als fietsen en zwemmen: als je het eenmaal goed onder de knie hebt verleer je het nooit meer!

Voor de jeugd worden er lesgroepjes samengesteld van ca. 12 kids. Wij ervaren dat kinderen meer plezier beleven als ze samen met leeftijdsgenootjes ingedeeld worden, maar vaardigheid zal ook invloed hebben op de indeling in een groep.

De cursus na de kerst gaat van start in de week van zondag 6 januari en duurt 10 weken. Indien je meteen inschrijft voor het gehele seizoen (voor en na) kunnen we je een leuke korting bieden. Tijdens de 2-weekse kerstvakantie vervallen de reguliere lessen en geven we vakantie intensiefcursussen.

Als je je online inschrijft kun je onmiddellijk zien of er nog plaats is op het door jou gewenste tijdstip. Tot ziens op het mooie ijs van het IJssportcentrum

   NAAR BOVEN PRINT