Eindhoven������������-������������Schaatscursussen 0708 - vakantie-intensiefcursus
 Wintersport in eigen land!

 schaatsen volwassenen
 schaatsen met Chris Witty
 les op ijshockeyschaatsen
 jeugdschaatsen
 ijsdansen volwassenen
 buffelen
 vakantie-intensiefcursus
 priv-les schaatsen

Inschrijven

Legal Notice

Intensief schaatsen in de schoolvakanties

Tijdens de kerstvakantie bieden we vakantie intensiefcursussen aan. Een ideale activiteit voor wie zijn of haar schaatsgevoel in korte tijd een flinke zet voorwaarts wil geven en/of voor wie met het hele gezin lekker actief buiten wil bewegen. Kortom: je wintersportvakantie in eigen land!

Deze schaatsweken zijn voor zowel volwassenen als jeugd vanaf 5 jaar. Je schaatst 3 of 4 dagen per vakantieweek. Elke dag heb je twee uur les met een korte pauze halverwege.

Jeugd en volwassenen komen uiteraard in aparte groepen. De volwassenen groepen bestaan uit circa 15 personen en de jeugd groepen uit circa 12 kids.

Voor zowel de jeugd als de volwassenen geldt dat we de lesgroepen zoveel mogelijk op schaatsniveau indelen. Voor de jeugd is het natuurlijk ook belangrijk dat ze in een groepje met leeftijdsgenootjes zitten.

De jeugd krijgt aan het eind van deze vakantiecursus een leuk aandenken in de vorm van een speldje. Heb je alle speldjes verdiend? Dan zie je hoe een jong reigerkuiken opgroeit tot een volwaardige schaatser.

   NAAR BOVEN PRINT