Breda������������-������������schaatscursussen 0708 Breda - schaatscursussen volwassenen
 

 schaatscursussen volwassenen
 schaatsen met Chris Witty
 jeugdschaatsen
 vakantie intensiefcursus
 buffelen
 priv-les

Inschrijven

Legal Notice

Schaatsen voor volwassenen

De reguliere cursus is de basis van ons schaatsprogramma. We bieden deze cursus aan op veel publieke openingstijden van ijsbaan Breda.

In deze cursus ga je in een groep met n instructeur aan de slag om je schaatstechniek te verbeteren. Naast het verbeteren van de schaatstechniek, streven we er naar om gezond en conditioneel bezig te zijn in een gezellige en ontspannen sfeer.

De eerste les worden de groepen ingedeeld. Dit gebeurt zo veel mogelijk op niveau van schaatstechniek en enigszins op snelheid. Uit ondervinding weten wij dat het leerproces het meeste rendement heeft bij groepen die qua schaatsvaardigheid zo homogeen mogelijk zijn. De groepsgrootte is circa 15 personen.

De laatste lesdag van de voor de kerst cursus is zaterdag 22 december 2007. Tijdens de 2-weekse kerstvakantie vervallen de reguliere lessen en geven we vakantie intensiefcursussen (ook in krokusvakantie). Vanaf zondag 6 januari gaan we van start met een 11-weekse na de kerstcursus. Klik voor de exacte dagen en tijden op het kopje rooster.

Als je je online inschrijft kun je onmiddellijk zien of er nog plaats is op het door jou gewenste tijdstip.

Tot ziens op het mooie ijs van ijsbaan Breda!

   NAAR BOVEN PRINT