Breda��-��schaatscursussen 0708 Breda - jeugdschaatsen
 jong geleerd....

 schaatscursussen volwassenen
 schaatsen met Chris Witty
 jeugdschaatsen
 vakantie intensiefcursus
 buffelen
 priv-les

Inschrijven

Legal Notice

Schaatscursussen voor de jeugd

Schaatsen is een technisch ingewikkelde beweging die wij voor kinderen aanbieden op een speelse, kindgerichte manier. Uitgangspunt is dat kinderen plezier beleven aan het leren schaatsen. Onze jeugdlessen zijn op de maandag- en woensdagavond en op zaterdag- en zondagochtend enn duren 1 uur.

Kinderen zijn welkom vanaf 5 jaar. Vanaf deze leeftijd kun je kinderen al heel enthousiast  maken voor het schaatsen. Ook kunnen ze dan met plezier zelfstandig in een lesgroep functioneren. Wees echter wel reel in je verwachtingspatroon: als kinderen 8 a 9 jaar oud zijn mag je op schaatsgebied motorisch pas iets van ze verwachten. Dan kunnen ze de moeilijke schaatstechniek echt onder de knie krijgen. En vervolgens is schaatsen als fietsen en zwemmen: als je het eenmaal goed onder de knie hebt verleer je het nooit meer!

Voor de jeugd worden er lesgroepjes samengesteld van ca. 12 kids. Wij ervaren dat kinderen meer plezier beleven als ze samen met leeftijdsgenootjes ingedeeld worden, maar vaardigheid zal ook invloed hebben op de indeling in een groep.

   NAAR BOVEN PRINT