Duofit������������������������������������������������������������������������-������������������������������������������������������������������������fietsen op muziek - spinning regulier 3e blok
 

 spinning regulier 3e blok
 spinning extreem 3e blok
 organisatie
 Tips en wat je moet weten

Inschrijven

Legal Notice

Spinning regulier

Gewoon fietsen op muziek dus. Voor iedereen en ook geschikt voor beginnende fietsers. Tijdens de activiteiten komen alle spinningvormen aan bod.

Vanaf maandag 4 februari 2008 starten we met het 3e blok van 10 weken. Op het tijdstip waarop je je hebt ingeschreven ben je altijd verzekerd van een fiets. (mits je natuurlijk op tijd aanwezig bent). Als je op een ander tijdstip wilt inhalen (op een van de reserve-fietsen) dan kan dat, maar de fietsen kunnen dan bezet zijn. De reserve-fietsen kun je niet vooraf reserveren of claimen. Na afloop van het blok, dus na 10 weken is de kaart niet meer geldig. In totaal bieden we 4 blokken spinning aan.

Bij het inschrijven kun je zien of er nog plaats is. Deze inschrijfprocedure gaat op dezelfde manier als de inschrijving voor een schaatscursus. Een bestaande klant kan met zijn eigen inloggegevens een spincursus toevoegen. Een nieuwe klant kan zich ook op deze manier aanmelden. Via een automatische machtiging incasseren wij het cursusgeld en krijg je per post je "spinningkaart".

   NAAR BOVEN PRINT