Duofit��-��jeugd groepsfitness - jeugd van 11-14 jaar
 

 jeugd van 11-14 jaar

Inschrijven

Legal Notice

Voor jeugd van 11 t/m 14 jaar

Natuurlijk kun je met deze leeftijd heel verantwoord aan de slag in een fitness-centrum. Op een gezonde en motiverende manier stoeien met belasting en belastbaarheid. Moeilijke woorden maar oh zo belangrijk. Wil je nu en later plezier beleven aan sporten dan zul je dat moeten leren.

Dat sporten een positieve invloed heeft op je gezondheid, dat hoeft geen uitleg meer. Wij bieden onder goede begeleiding een programma aan waarbij jeugd op een verantwoorde manier sport leert omgaan met belasting en belastbaarheid. Wij snappen dat sport niet alleen goed voor je is maar dat het ook gezellig mag zijn.

We starten 6 september weer met n groep van 11 t/m 14 jaar. We hopen deze cursus uit te kunnen breiden naar andere uren en andere dagen. Wil je na de start van de cursus nog deelnemen aan de cursus jeugdfitness, dan is dit mogelijk zolang er nog een plek vrij is. Om je in te schrijven kun je bellen naar DuoFit of kom eens langs tijdens de reguliere fitness of tijdens een groepsles van de jeugdfitness (donderdag van 17:00 tot 18:00).

   NAAR BOVEN PRINT