Duofit��-��individuele groepsfitness - medisch specifiek
 

 sport specifiek
 medisch specifiek

Inschrijven

Legal Notice

Medisch specifiek

 

Niet alle mensen zijn even goed belastbaar of kunnen zelfstandig hun belastbaarheid inschatten en/of verhogen. Is er sprake van een medische klacht of zit je na een blessure in een herstel proces dan is het niet verstandig om met een standaard programma aan de slag te gaat.

 

Dit geldt natuurlijk ook voor mensen met orthopedische klachten, een chronische ziekte, overgewicht of vrouwen die tijdens of na hun zwangerschap niet meer kunnen wat ze willen.

 

Voor al deze mensen bij het niet verstandig zou zijn om vanuit een standaard trainingsprogramma te denken hebben wij speciaal dit individuele groepsfitness programma.

 

 

Hoe werkt het:

Je kunt elk moment inschrijven voor een cursus medische specifieke fitness. Je schrijft je in voor een bepaald tijdstip. Je bent als groep onder leiding van bijvoorbeeld een fysiotherapeute op dat moment actief. Iedereen zal via een individueel programma begeleid worden.  

 

Er wordt een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, afgestemd op de specifieke klachten. Er wordt vervolgens in overleg een trainingstraject uitgestippeld. Het programma zal 100% begeleid worden, daarnaast kun je ook zelf aan de slag als je een regulier abonnement hebt.

 

Deze cursus vraagt om een individuele benadering en daarom ook een individuele intake. Tijdens deze intake zullen we een test uivoeren en zal in overleg een stappenplan gemaakt worden.

 

Maak voor de intake-test telefonisch (020-6922117) een afspraak of kom langs.

   NAAR BOVEN PRINT