Nijmegen������������������������������������������������������������������������-������������������������������������������������������������������������schaatscursussen 0708 - schaatsen volwassenen
 Glijdend over het ijs

 schaatsen volwassenen
 schaatsen met Chris Witty
 ijsdansen (kunstschaatsen) jeugd
 schaatsen vergevorderden
 jeugdschaatsen
 vakantie intensiefcursus
 priv-les schaatsen

Inschrijven

Legal Notice

Schaatsen voor volwassenen

De reguliere cursus is de basis van ons schaatsprogramma. We bieden deze cursus aan op veel publieke openingstijden van het Triavium. In deze cursus ga je in een groep met n instructeur een cursus lang aan de slag om je schaatstechniek te verbeteren. Naast het verbeteren van de schaatstechniek, streven we er naar om gezond en conditioneel bezig te zijn in een gezellige en ontspannen sfeer.

De eerste les worden de groepen ingedeeld. Dit gebeurt zo veel mogelijk op niveau van schaatstechniek en enigszins op snelheid. Uit ondervinding weten wij dat het leerproces het meeste rendement heeft bij groepen die qua schaatsvaardigheid zo homogeen mogelijk zijn. De groepsgrootte is circa 15 personen.

De cursussen voor de kerst gaan van start vanaf maandag 1 oktober en duren 12 weken. De laatste lesdag van de voor de kerst cursus is zondag 23 december 2007. Tijdens de 2-weekse kerstvakantie vervallen de reguliere lessen en geven we vakantie intensiefcursussen (ook in de krokusvakantie). Vanaf zondag 6 januari gaan we van start met een 11-weekse na de kerstcursus. Klik voor de exacte dagen en tijden op het kopje rooster.

 

Als je je online inschrijft kun je onmiddellijk zien of er nog plaats is op het door jou gewenste tijdstip.

 

Aanbieding entreekaart

 

Duosport-cursisten kunnen een seizoenskaart(entree) van de ijsbaan verkrijgen tegen een sterk gereduceerd tarief. Komend seizoen kost een seizoenkaart voor volwassenen 145,00 en voor jeugd t/m 13 jaar 115,00. Duosport-cursisten kunnen deze bij de ijsbaan verkrijgen voor respectievelijk 127,50 en 95,00. Indien je genteresseerd bent stuur dan een mail naar kassa@triavium.nl, met daarin je naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer. Het Triavium zal dan in september contact met je opnemen. Wij willen langs deze weg het Triavium bedanken voor deze mooie aanbieding.

Tot ziens op het mooie ijs van het Triavium!

 

   NAAR BOVEN PRINT