Eindhoven������������-������������Schaatscursussen 0708 - priv-les schaatsen
 Priv-instructie

 schaatsen volwassenen
 schaatsen met Chris Witty
 les op ijshockeyschaatsen
 jeugdschaatsen
 ijsdansen volwassenen
 buffelen
 vakantie-intensiefcursus
 priv-les schaatsen

Inschrijven

Legal Notice

Priv-les schaatsen

Naast schaatsles als cursusactiviteit bieden wij ook eenmalige of korte reeksen priv-lessen aan. Dit is een goede optie als het voor jou onmogelijk is om elke week op een vaste tijd een cursus te volgen. Priv-lessen zijn ook ideaal wanneer je behoefte heb aan meer persoonlijke aandacht of wanneer je een paar extra lessen nodig denkt te hebben om specifieke schaatsvaardigheden te verbeteren.

Deze lessen zijn niet ingeroosterd. Voor bechikbaarheid kun je rechtstreeks contact opnemen met onze administratie; telefonisch (0900-duosport/3867767) op werkdagen tussen 10.00 - 14.00 uur of je kunt mailen naar eindhoven@duosport.nl

We lossen alvast een probleem voor je op met deze hint.

Geef een schaatsprivles cadeau van de Sint.

Zij of hij vind je een grote held,

want je gaat mee! (voor hetzelfde geld)

 

Groetjes Sint en Piet.


Cadeau-tip!
En of een serie priv-lessen zijn ook geweldige cadeau's om iemand eens mee te verrassen. Misschien wel helemaal leuk om samen te doen!


Bedrijfs- of kinderfeestje

Priv instructie kan ook in de vorm van een bedrijfsactiviteit of kinderfeestje. Vaardigheid, plezier en uitdaging zijn elementen die je mag verwachten. Er zijn in het ijssportcentrum desgewenst verschillende mogelijkheden voor catering bij je feest.

Neem ook hiervoor rechtstreeks contact op met onze administratie: telefonisch 0900-duosport (3867767) op werkdagen tussen 10.00 - 14.00 uur of mail naar eindhoven@duosport.nl

   NAAR BOVEN PRINT